Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Links

Niklas og engelsklærer Henrik

Karakter: 2.8/4
Visninger: 6452

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Voldtægt, Aldersforskel og Skolesex
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg havde lige sagt farvel til mine kammerater og skulle til at låse min cykel, da jeg opdagede, at nogen havde piftet den. ”Det er fucking løgn”. Det var fredag, og jeg havde glædet mig til at komme hjem fra skole og holde weekend, og nu skulle jeg til at gå de 5 km, jeg havde hjem. ”Hej Niklas, hvorfor er du ikke taget hjem endnu”? Det var min engelsklærer, Henrik. Det undrede mig, hvad han lavede nede ved det blå cykelskur, men han havde måske været nede og ryge. ”Min cykel er blevet piftet, så nu skal jeg gå hjem”, sagde jeg. ”Hmm, du kan køre med mig, hvis du vil”. Henrik smilede venligt til mig. Han var en af mine yndlingslærere. Brune øjne, mørkt kortklippet hår og sorte skægstubbe. Han så ret flink ud, når han smilte. ”Det vil jeg da meget gerne”. Jeg tog min cykel, og vi gik ned til hans bil, satte cyklen på, og gik ind i bilen.
Henrik vidste hvor jeg boede, da min nabo var hans søn. Sønnen var 20, og jeg vil tro, at Henrik var i starten af 50’erne. Jeg selv var 15 havde lyst hår og blå øjne, 175 cm høj og en normalt bygget dreng. Jeg fik et lille chok, da Henrik ignorerede min anvisninger og i stedet kørte en helt anden vej. ”Jeg bor altså ikke den her vej”. Henrik smågrinte og sagde, at det vidste han godt, men han havde lige noget han skulle snakke med mig om hjemme ved ham selv. Jeg tænkte og tænkte. Hvad ville han snakke om, og hvorfor hjemme ved ham?

Henrik viste mig indenfor og sagde, at jeg skulle smide skoene. Han virkede lidt underlig. ”Kan du huske, hvad du har glemt”, spurgte Henrik. ”Du skulle have afleveret din i forvejen forsinkede aflevering i dag. ”Nå ja, det må du undskylde. Du kan få den på mandag”. Jeg vidste godt, at jeg nok burde cykle ud med den i morgen, men jo mere tid jo bedre. ”Jeg skal have den nu, ellers må straffe dig”. Henrik lød meget bestemt. ”Jamen jeg har den jo ikke”. Henrik smilte skummelt. ”Så må du jo gøre mig nogle tjenester, gå ind på mit soveværelse”. Jeg var chokeret. Hvad ville han dog have mig til? Jeg blev stående, men Henrik puffede mig af sted. Jeg gik derind og Henrik lukkede døren. Jeg satte mig på hans sengekant og ventede.

Det føltes som om der var gået en halv time, men der var kun gået fem minutter. Pludselig kom Henrik ind. Han gik hen til mig og stillede sig lige foran mig, så hans skridt var lige ud for mit hoved. Jeg sad helt lammet. Henrik tog mig i nakkehårene og begyndte så at tage min t-shirt af. ”Hvad laver du”, spurgte jeg. ”Du skal have din straf for ikke at aflevere til tiden. Og jeg skal have min belønning for at lære dig engelsk”. ”læg dig ned”. Jeg gjorde som han sagde. Han legede med mine brystvorter, det var ret ubehageligt. Da han havde gjort det lidt, begyndte han at lyne mine bukser op. Han lynede dem ligeså stille op, men rev så mine bukser og underbukser af med et hårdt ryk. Nu lagde jeg der, helt blottet i min ca. 50-årige læres seng. Han bad mig om at sætte mig op igen. Jeg gjorde som han sagde. ”Tag mine bukser af og sut mig”. Jeg ville virkelig ikke, men hvad skulle jeg gøre? Jeg lynede dem op og kunne se, at han havde en kæmpe bule. Jeg trak bukser og underbukser af og der hang en gigantisk pik. Den var ikke helt hård endnu, så den hang og vippede lidt. ”Sut den”. Jeg vidste ikke helt hvordan, men jeg måtte bare gøre det. Jeg tog den munden, så godt jeg kunne, og den begyndte at vokse endnu mere. Jeg kunne knap få pikhovedet ind, men Henrik pressede på, så det gik lige. Han stønnede mens han tog fat i mine nakkehår og skubbede mit hoved mod pikken. Jeg blev næsten kvalt. ”Mand dig op”, sagde Henrik og ruskede let i mit hoved. Han skubbede mig ned på sengen og kravlede selv derop. Han satte sig, så jeg lagde med hovedet imellem hans ben. Jeg fik pikken stukket i munden igen, og denne gang pressede han den helt i bund. Jeg fik tårer i øjnene, fordi den var stor. ”Sådan min dreng”. Jeg blev faktisk lidt stolt over rosen, og min pik begyndte at vokse en smule. Henrik mundkneppede mig længe med høje voldsomme støn. ”Er du klar, knægt”. Jeg kunne ikke sige noget, men undrede mig over hvad, jeg skulle være klar på. Men det fandt jeg ud af. Han kom med stor kraft ned i min hals, mens hans skreg det voldsomste støn, jeg havde hørt. Han havde så meget sperm, så han kunne nå både at kvæle mig i det og sprøjte resten i mit unge folkeskoleansigt.
Henrik tog en finger og fik dirigeret resten af hans sperm i min mund. Jeg brød mig ikke om det, men han tvang mig til at synke det. Henrik tog sine busker på, men sagde, at jeg skulle fortsætte med at være nøgen. ”Men jeg skal da hjem”. Henrik grinte og sagde, at jeg godt kunne glemme det. ”Du skal blive her til i morgen, hvor jeg skal bruge dig til en endnu større tjeneste”. Jeg fik besked på at ringe til mine forældre og sige, at jeg sov ved en ven.

Henrik blev til den flinke Henrik igen, og han forkælede mig med chips og cola. Jeg måtte ikke tage tøj på, for han skulle kunne nyde min krop. Han gav mig et klap i numsen og et kys engang i mellem. Vi satte os til at se en film. Jeg skulle lægge mig op ad ham imens, men det var ret hyggeligt. Jeg faldt vidst i søvn i sofaen.
Fortsættes
Annonce
Kommentar

Annonce