Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Links

Min

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2530

Af: BeautyPrince98.

Læs flere noveller af:
» BeautyPrince98.

Skriv til:
» BeautyPrince98
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg var 17, jeg havde skrevet med den her fyr i et par mdr. og kemien var rigtig god mellem os. Vi havde aftalt at mødes til noget snak og få lidt vin. Jeg kunne se efter lidt tid at han havde en stor boner i bukserne og at han virkede til at jeg skulle se på den, jeg var nervøs og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre mig selv, vi havde aldrig snakket om at lave noget seksuelt. Jeg var lidt forvirret over det, han havde nemlig sagt til mig at han havde noget med en fyr så jeg vil ikke starte noget som utroskab eller andet, da jeg ikke var den type. Jeg sagde til ham at jeg kun ville snakke og det havde han helt forståelse for.

Efter et par glas vin og 3 flasker, var jeg godt snalret...

Jeg begyndte at lave noget der ligner en striptease op og ned af ham, imens vi sidder ved hans spise bord. Jeg sætter mig oven på ham imens, jeg kysser ham på munden, med en del tunge og han sugede min læber, med sin mund som en ile, mine læber var blå og hævede efter. Jeg var fuld og ligeglad i forhold til situationen. Jeg spændte langsom hans bælte op og knappen i hans bukser op og hev hans 25 cm ud af bukserne og begyndte at sutte, han stønnede højt og lød til at nyde det så jeg blev ved til at han var våd og hård. Han sagde "lad os tage det her, ind i soveværelset" ... jeg tøvede, da jeg vidste det var forkert og var ikke sikker på det var en god ide... men jeg endte med at tage tøjet af og sutte ham igen. Jeg sagde efter lidt tid at jeg vil have ham inde i mig, så han tog kondom på og rigtig rigtig rigtig meget glidecreme på hans pik og på mit hul, han masserede mit hul ligeså stille og begyndte at stikke flere og flere fingre op. Han tog sin 25 cm hen til mit hul og gled først ind med tippen og så lidt længere ind og så på et tidspunkt var jeg ved roden, når han træk den ud ad mig og bankede den op i mig stønnede jeg først af smerte, men smerten ændrede sig til ren nydelse. Det var den perfekte følelse på det perfekte tidspunkt, indtil jeg jeg pludselig kunne mærke, at han træk sig helt ud, rev fat i mit hår og vendte mig rund og bankede den ind i mig i doggystyle endnu en gang stønnede jeg meget højt og jeg hørte at naboen råbte at han skulle få den tøs til at holde kæft hvorefter at vi grinede. Han spurgte mig 125 gang om jeg var okay og jeg elskede hvert sekund af det!

Efter 2 timer træk han sig ud og spurgte om jeg havde lyst til at se en film og så sove hos ham, men jeg havde allermest bare lyst til en tur til. Han havde ikke lyst, han skulle på arbejde dagen efter og jeg skulle i skole så jeg gik hjem og jeg gik overhovedet ikke mærkeligt eller havde ondt hvilket var rart fordi jeg skulle gå hen over broen klokken 2 om natten.

Håber i nød min "første gang" og at i vil skrive lidt respons :) (Dette er baseret på virkelig hændelser)
Annonce
Kommentar

Annonce